S.C. LORENTZ ELECTRIC S.R.L. s-a infiintat in 1993 din dorinta de a lucra la alte standarde decat cele existente pana atunci si este o societate comerciala avand capital romanesc 100 %. Societatea are peste 23 de ani de experienta profesionala in instalatii electrice .

De ce noi?


Suntem o societate comerciala specializata in prestari servicii electrice de inalta competenta. Experienta noastra de lucru acopera instalatii electrice pentru constructii rezidentiale (apartamente,case si vile) , constructii comerciale si industriale executate in Romania.

thumbs-up

Experienta


Avand o experienta bogata si variata, atentia pe care o acordam proiectelor si lucrarilor de instalatii electrice oferite clientilor si realizarea acestora cu cel mai inalt grad de seriozitate si performanta ne-a ajutat sa mentinem o crestere constanta si o baza de clienti care apeleaza in mod frecvent la serviciile noastre si prin recomandarile carora putem obtine noi clienti.

Calitate


In cadrul S.C. LORENTZ ELECTRIC S.R.L. calitatea si siguranta serviciilor prestate sunt obligatorii. Am format in timp o echipa capabila si competenta. Am investit permanent in logistica si echipamente performante pentru satisfactia clientilor nostrii.
Deviza noastra este de a furniza clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate.